Главная Термины англо-украинские Accounting — бухгалтерський облік

Разместить рекламу на сайте

Accounting — бухгалтерський облік

Автор: goral   
12.01.2013 15:04

Accounting — бухгалтерський облік.

Впорядкована система збору, реєстрації і узагальнення інформації в грошовому вираженні про майно (property), зобов'язання (liability), ресурси (resource), інвестиції (investment), витрати (costs) і доходи (income) з проекту та їх рух шляхом суцільного, безперервного і документального обліку всіх господарських операцій і контролю за їх доцільністю, наявністю і рухом майна і зобов'язань, використанням матеріальних (material), трудових (labour) і фінансових (financial) ресурсів відповідно до затверджених норм, нормативів і кошторисів (estimate); запобігання негативним результатам господарської діяльності по проекту і виявлення внутрішньогосподарських резервів (reserve) забезпечення її фінансової стійкості (financial strenght).

Джерело: Словник-довідник з питань управління проектами / Бушуєв С.Д. Українська асоціація управління проектами. — К.: Видавничий дім «Деловая Украина», 2001. — С. 41 (640 с.)




Подобные материалы:
Последние похожие материалы:
Более поздние похожие материалы:

 

Управление проектами (логистика, транспорт и др.) Copyright © 2011-2023. При использовании материалов сайта - гиперссылка обязательна. All Rights Reserved.